INFORMACIÓ BÀSICA

CENTRE DE COMPETICIÓ

El centre de competició es trobarà a es Racó, a la la platja de Tossa, en front del Passeig del Mar. No estarà senyalitzat.


APARCAMENT

Hi ha varis aparcaments de pagament al centre de Tossa de Mar. El més proper es troba a la mateixa platja.

Per tal d'aparcar gratuitament, us recomanem que busqueu llocs al voltant de l'estació d'autobusos, situada a 10 minuts escassos caminant del centre de competicióPROGRAMASortides de les categories populars a partir de les 11 i de les 16h.

SISTEMA DE MARCATGE

El sistema de marcatge es farà exclusivament mitjançant el sistema Sportident.

Per a tots aquells que no tinguin xip electrònic, l'organització posarà a la seva disposició xips de lloguer. Aquests xips són de la FCOC, i per tant, independentment del cost de lloguer, s'haurà de deixar el DNI com a dipòsit en el moment de recollir el xip, abans de començar la cursa. En cas que aquest es perdi o es malmeti, s'haurà d'abonar el seu cost íntegre (45€).

Us informem que les bases estaran programades pel sistema Air. Per tant, tots aquells corredors que vulgueu fer-ne ús, recordeu inscriure-us amb el corresponent número de SID correcte.

Per a les categories populars llogarem P-Cards, targes amb menys capacitat d'emmagatzematge i una mica més lentes. Preguem que tothom en tingui cura, i que a l'hora de marcar cada control es dipositi la tarja P-Card sobre del forat de la base, i que s'esperi uns segons per sentir el senyal acústic o bé veure la llum vermella. Qualsevol d'aquests dos senyals ja valida el marcatge.


RECOLLIDA DE DORSALS

Els corredors que s'hagin inscrit prèviament i que no necessitin lloguer de xip electrònic, trobaran el seu dorsal penjat al centre de competició.

Els corredors que tinguin el seu nom marcat als llistats, hauran de passar obligatòriament per les taules d'incidència d'inscripcions.

Serà obligatori que, durant la cursa, tothom porti el dorsal ben visible al pit.


NO HI HAURÀ GUARDERIA

En ser una cursa molt ràpida, no hi haurà servei de guarderia, ja que els pares i mares poden combinar-se perfectament les hores de sortida. Això sí, caldrà que demanin, a l'hora de fer la inscripció, sortir d'hora / tard, com sempre, a l'apartat "observacions" de la web d'inscripcions de la FCOC, per tal que els separin les hores en el moment d'assignar les hores de sortida.

Posteriorment no hi haurà canvis en les hores, tingueu-ho en compte!


SORTIDES

Les sortides es trobaran a un minut del mateix centre de competició. Només caldrà creuar un carrer. Estarà senyalitzat per l'organització.

Per a les categories populars, circuits vermell, taronja i groc, hi haurà fita start, per tant no hi haurà hores de sortida assignades, podran fer-ho a partir de les 11 pel primer circuit i de les 16 per la final.

El procediment de sortides serà l'habitual a tota cursa d'orientació:

- Minut -3: Netejar la tarja electrònica Sportident.
- Minut -2: Comprovar la tarja electrònica Sportident i agafar la descripció de controls.
- Minut -1: Comprovar la categoria del mapa i esperar a que soni el rellotge de sortida per començar la cursa.

Recordem que és responsabilitat de cada corredor/a comprovar que el mapa i descripció de controls corresponen a la seva categoria, així com netejar i comprovar el seu xip electrònic Sportident.

El corredor que arribi tard a la sortida s'haurà de dirigir al jutge de sortides i aquest, després de fer les comprovacions corresponents, li anirà indicant els passos a fer per a que pugui sortir.

No es realitzarà cap canvi a les hores de sortida.

Les hores de sortida es publicaran dies abans de la competició.


ABANDONAMENTS

Tots els participants, encara que hagin abandonat, hauran de passar obligatòriament per l'arribada i comunicar-ho a les taules de meta Sportident, per tal que l'organització en tingui coneixement i pugui així saber que ningú ha pres mal.


AVITUALLAMENT I SERVEIS

- Hi haurà avituallament líquid i sòlid a l'arribada de cadascun dels esprints. No hi haurà avituallament durant la cursa, ni tampoc hi haurà gots de plàstic, que cadascú es porti el seu got degudament marcat.
- El centre de competició disposarà d'uns lavabos municipals.
- Els corredors que ho desitgin disposaran de dutxes al Camp de Futbol de la Zona Esportiva Municipal. Caldrà mostrar el dorsal per tal d'accedir-hi. Disponibles de les 15:30 a les 18:30h.


PREMIS

Hi haurà premis pels 3 primers classificats de cada categoria. Es recorda que, a la categoria Sènior, d'acord amb el Reglament FCOC, només opten al Campionat de Catalunya les categories H21E i D21E (no pas les categories H21A i D21A).


MUSEU DE TOSSA

L'Ajuntament de Tossa de Mar ens ofereix a tots els participants i els seus acompanyants entrades pel Museu Municipal a preu reduït de 2€ (Web Museu Municipal). Per tal de poder gaudir d'aquest descompte, els corredors hauran de mostrar el dorsal a l'entrada i els acompanyants, en cas d'anar-hi sols, hauran d'indicar que són acompanyants de corredors també a l'entrada.


EQUIP ORGANITZADOR

Directora de Cursa: Maria Gracia.
Traçador: Eduard Garcia.
SportIdent: Isa García i Txell Badia.
Sortides: Pepe Gómez.
Inscripcions: Txell Collado.
Controlador: Òscar Sanz (Aligots).
Jurat tècnic: Òscar Sanz (Controlador), Laura Rami (DE), Pau Comerma (H45).

1 comentari:

  1. The main menu is organized fairly nicely and makes it simple to achieve any section of the platform in a click on or two. Do note that some of the the} video games are solely playable in the downloadable version. And when you're a crypto consumer, enter the CRYPTO400 카지노 사이트 code and revel in a whopping 400% match bonus a lot as} $4,000 in your first deposit.

    ResponElimina