PRESENTACIÓ

En el marc del Trofeu Costa Brava 2018, que se celebrarà el proper cap de setmana de l'1 i 2 de desembre, el Club Esportiu Farra-O organitzarà el Campionat de Catalunya Esprint.

Per tal de completar aquest cap de setmana, els companys del Go-Xtrem organitzen un Rogaine Popular al mapa compartit de Pals. Dunes i camins infinits us faran trencar les banyes a l'hora de triar la ruta idònia per aconseguir més punts en tres hores.

 El Campionat de Catalunya Esprint es durà a terme a la vila de Tossa de Mar, comarca de la Selva, a tocar de les comarques del Baix Empordà i Gironès. Tossa de Mar limita amb els municipis de Lloret de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella, Llagostera i Santa Cristina d'Aro.

Sent una de les poblacions més emblemàtiques de la Costa Brava, el seu casc antic emmurallat farà les delícies dels corredors. Des del club esperem que el mapa nou, fet per a l'ocasió, estigui a l'alçada de les vostres expectatives.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tossa i de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC), el Club Esportiu Farra-O us anima a que hi participeu i us hi donem la benvinguda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada