INSCRIPCIONS

OBERTURA D'INSCRIPCIONS: 

1 de novembre de 2018

Les inscripcions al Campionat de Catalunya Esprint es podran fer a través de l'aplicatiu d'inscripcions de la FCOC (plataforma de pagament amb targeta). Finalitzat el procés, la inscripció és automàtica.

Enllaç a la web d'INSCRIPCIONS.Les inscripcions amb descompte seran fins el divendres 23 de novembre a les 23:59:59. A partir de llavors, només s'acceptaran inscripcions el mateix dia de la cursa al centre de competició de Tossa de Mar.


NO HI HAURÀ GUARDERIA

En ser una cursa molt ràpida, no hi haurà servei de guarderia, ja que els pares i mares poden combinar-se perfectament les hores de sortida. Això sí, caldrà que demanin, a l'hora de fer la inscripció, sortir d'hora / tard, com sempre, a l'apartat "observacions" de la web d'inscripcions de la FCOC, per tal que els separin les hores en el moment d'assignar les hores de sortida.

Posteriorment no hi haurà canvis en les hores, tingueu-ho en compte!

1 comentari:

  1. The person software would possibly include packages for shop-floor management, statistical process management, solid modeling, cutting software management, and different computer-aided manufacturing software. Other advantages include improved ease of use in contrast with typical CNC and ease of networking the PC computers. It should be talked about that advances within the know-how of PC-based CNC Bike Lock are likely to to|prone to} scale back these disadvantages over time.

    ResponElimina